Games & Godis

Talk nerdy to me, baby

Postat av Peter 20 mars 2010

Gårdagen bjöd på ännu en fantastisk kväll i gamergemenskapens tecken. På initiativ av Gamingmama och roddat av Nefalia samlades ett 40-tal spelgeeks på restaurant Bysis för samkväm och tipspromenad. Tidigare har jag mest hållit mig på kammaren och bloggat, men att kliva ut och möta mina fränder har varit som att kasta sig i en varm och mjuk famn. Jag hamnade i lag med tre för mig tidigare helt okända människor, som, visade det sig snart, jag hade massor gemensamt med. Till exempel hade ingen av oss spelar KOTOR, ingen mindes vad Bowsers jävla ungar hette i Super Mario Bros 3 och ingen mindes vad Clouds svärd i Final Fantasy VII hette (vissa – host – av oss hade aldrig ens spelat spelet). Förutom den delade förnedringen av att komma sist i tipstävlingen fann vi varandra i diskussionerna om Buffy, muffins, WoW och konsolhamstrande. Geek love!

Stort tack till organisatörer och deltagare, jag ser redan fram emot nästa gång.

(Rubriken? Visst är det briljant. Jag minns inte säkert om jag snodde det från PS3Bloggen-Toby eller Console Girl, men jag tror att det var den sistnämnda. Big up!)

6 kommentarer till "Talk nerdy to me, baby"

1 | Peter

20 mars 2010 klockan 18:05

(Jag har en fin bild på mina bordskamrater. Släng iväg ett meddelande till mig på twitter om ni tycker att det är okej att jag lägger ut den här).

2 | Blog 'em up-Jimmy

20 mars 2010 klockan 22:14

Buster Sword! Kunde jag. Utan att googla.

4 | Toby

22 mars 2010 klockan 11:08

Wörd, det var kul att ses. Så länge jag inte ser helt korpulent ut på bilden är det bara att publicera på :P

5 | Sofia

22 mars 2010 klockan 11:20

@Maria Underbara pickup-lines, jag skulle lätt falla pladask om nån kom och sa nån av dom till mig. Finns så många bra att jag inte har en möjlighet att hitta 1 favorit!

@Peter Det är helt okej att lägga upp bild om du vill! Och tack själv för en mycket trevlig kväll! Tycker det var fantastiskt att vi lyckades få ihop ett bord med bara sjuttiotalister i mängden av åttiotalister.

6 | Peter

22 mars 2010 klockan 15:27

Toby: Ni är alla ambrosia för ögonen! Lägger ut under kvällen.

Sofia: Eller hur! Kvällens helt klart mest otippade.

Skriv kommentar