Games & Godis

PreNatal oro

Postat av Peter 23 februari 2010

Jag har tidigare peppat på Microsofts Natal. Allt fler demofilmer dyker upp på nätet och än så länge har man inte tagit tillbaka den tidigare aviserade releasetiden lagom till julhandeln 2010. Det ser fortfarande häftigt ut, men lämnar förstås några obligatoriska frågetecken om högt och lågt - som varför man ska ägna sig åt snabba slag och roundkicks själv när det häftigaste med fightingspel är alla grejer ens spelkaraktär kan göra som man själv inte behärskar i verkligheten (själv lade jag besviket ned Hadouken-träningen någon gång i mitten av 90-talet). Eller hur man ska undvika att rörelser från ens vänner i soffan ska registreras mitt i ett känsligt parti dodgeball.

Men den kanske viktigaste frågan är förstås om man riskerar att se lika fånig ut när man spelar Natal som man gjorde första gångerna man spelade Wii.

Brittiske tv-profilen Jonathan Ross länkade igår på sin twitterfeed till en youtubefilm hans son hade postat där Wossy provspelar Natal. Titta noga på klippet nedan. När du och jag står där framme kommer vi knappast att ha P-Rods självklara smidighet och grace – det är så här vi kommer att se ut.

2 kommentarer till "PreNatal oro"

1 | Blog 'em up-Jimmy

25 februari 2010 klockan 10:18

Gamezine-Erik hade hittat den här vämjeliga Natal-produktplaceringen i den lika vämjeliga tv-serien Smallville:

http://gamezine.se/blogs/erik/2010/02/15/stalmannen-produktplacerar-natal/

2 | Peter

21 mars 2010 klockan 22:38

Haha, ja, helt vidrigt. Both of ‘em.

Skriv kommentar