Games & Godis

Guess who’s back

Postat av Peter 18 augusti 2009

Jo, det är jag. Tillbaka efter semester, efter datorkrascher, efter sviktande internet. Men ännu kan jag inte riktigt lova regelbundna uppdateringar. Jag är mellan datorer – den enda jag har hemma är, se ovan, svårt kraschbenägen och har problem med att hitta nätverket. Men fret not – snart är Games & Godis på banan på riktigt igen. Och då ska det bli åka av.

Så vad har jag gjort sen senast? Tja. Bilat runt södra Sverige lite grand, läst lite böcker, sett några filmer, gråtit en skvätt över John Hughes, spelat väldigt lite PSP och badat däremellan. Jag har hittat en ny fin platt-tv jag inom kort ska investera i (så att jag kan spela Bioshock och Dead Space!) och jag inser att jag för närvarande är mer sugen på current gen än last gen, varför Last Gen Standing kommer att tillåtas överleva sommaren och vara med oss ett tag in på hösten.

Ett tillägg:

Och jag hinner inte mer än att slarva ihop och publicera det här inlägget innan jag snubblar över nyheten att Super PLAY läggs ned. Jag undrar om inte någon klocka stannade här hemma när jag läste det. Visst, det kommer kanske inte som en chock att en av fyra stora speltidningar i Sverige kastar in handduken – men det gör ont på riktigt att det är den kanske bästa av dem som gör det först. Läs mer på Super PLAY:s forum och på Blog ‘em up. Jag måste nog smälta det här ett tag.

3 kommentarer till "Guess who’s back"

1 | Tv-spelsbloggen Blog 'em up

19 augusti 2009 klockan 14:35

Välkommen zurück. Ja, super play-döden suger. Vet inte riktigt vad man ska göra med sitt liv nu när en så vital del av en amputeras.

/Jimmy

2 | C-J

19 augusti 2009 klockan 15:46

Bricktidningen Blog Em Up har jag ju sagt! Framtiden! Hisnande möjligheter! ”Do you want take-away with that?” Osv.

3 | Blog 'em up-Jimmy

24 augusti 2009 klockan 16:10

Kom igen, goddammit! Blogga =D

Skriv kommentar