Games & Godis

Samtidigt i spelbloggosfären #3

Postat av Peter 17 juli 2009

Semesterkoman sänker sig över Spelbloggsverige. Hela Spelbloggsverige? Nej, ett par tappra gall… gossar håller enträget grytan kokande.

JonasGamereactor skriver om den nya Bigfootfilmen av vad som påstås vara en PS3 Slim. Och varför inte? Vicachu!-Victor älskar diggar Scribblenauts och bjuder in läsarna att spela med honom. Annars är det lågsäsong. Xboxflickan tar en paus på obestämd tid (for the record: vi är på din sida) och Farbror Atlas har RLOD:at, medan Blog ‘em up-Jimmy mobilbloggar från en flytmadrass vid Smithska udden om att nu inte är tiden för warp speed.

Och det har han rätt i. Även Games & Godis ska ha lite semester i ett par veckor. Men ni som har tuggat ända ned till nagelbanden i väntan på texter om Baten Kaitos, Fahrenheit och Ōkami, eller svar på frågan om vilka de bästa spelen från förra generationen var – not to worry. Allt det där kommer så småningom. Dessutom är det inte osannolikt att G&G tar tillfället i akt att roadblogga en smula.

Tills dess – simma lugnt, glöm inte solkrämen och gejma grönt.

7 kommentarer till "Samtidigt i spelbloggosfären #3"

1 | Peter

17 juli 2009 klockan 17:13

Okej, det är väl inte bara Jonas och Victor som ger ifrån sig livstecken – Tommy Rydling har gjort en storstilad comeback på sistone och har den senaste veckan bland annat utgjutit sig om David Cages storhet (http://www.superplay.se/bloggar/vincere_vel_mori/p=17804 ), och fått mothugg i sina kommentarer. Det hela gör mig knappast mindre peppad på att ta mig an det omstridda Fahrenheit om ett par veckor.

2 | Tv-spelsbloggen Blog 'em up

17 juli 2009 klockan 17:53

Ja, nu är det chill som gäller. Tar några turer med finska fysikpusslaren Trine och om tiden finns över så blir det nog ett Blog ‘em up-inlägg av det.

Ser framemot din Fahrenheit-analys. Ett spel som trots sina besynnerliga egenheter (sista manusvändningarna går bananer) är riktigt riktigt bra. Och Okami förstås, ett spel som jag skaffade för 1-2 år sedan men än så länge bara hunnit testa i knappa kvarten. Kanske skaffar wii-versionen istället.

/Jimmy

3 | Farbror Atlas

18 juli 2009 klockan 09:09

De här inläggen är riktigt sköna. Fortsätt med dem. :)

4 | Jag "älskar" inte Scribblenauts

20 juli 2009 klockan 19:37

[...] har blivit riktigt heta på Scribblenauts. På en annan blogg har författaren dragit slutsatsen att jag "älskar" spelet, med hänvisning till mitt inlägg om [...]

5 | Linus

21 juli 2009 klockan 12:20

Håller med! Skön sammanfattning av Sveriges spelbloggar :)

6 | Vicachu

28 juli 2009 klockan 14:03

Jag ”diggar” inte Scribblenauts!

*fniss* ;-)

7 | Peter

3 augusti 2009 klockan 23:13

Vicachu: Moahaha.

Linus & Farbror Atlas: Tack!

Skriv kommentar