Games & Godis

I know what you did last-gen summer

Postat av Peter 02 juli 2009

Härom dagen ägnade jag en tanke åt den slitstarka gamla veteranen PlayStation 2. Och jag konstaterade att jag faktiskt har runt dussinet spel till konsolen jag fortfarande vill spela innan vi lägger PS2 till handlingarna en gång för alla. Och jag får väl erkänna att det ligger en hög dammiga GameCube-spel i någon låda här. Jag har ett långt sommarlov i år, och… tja, you do the math.

Under de kommande veckorna kommer Games & Godis under vinjetten Last Gen Standing presentera ett antal spel jag – och kanske du? – mer eller mindre missade innan current-gentåget gick. Nedan syns de spel jag har lyckats hitta som jag inte riktigt känner mig klar med. Sannolikt – och kanske, för mitt sociala livs skull, förhoppningsvis – hinner jag inte med ens hälften i sommar. Så jag tar tacksamt emot tips, förslag och önskningar om vilka spel som är värda att satsa på, eller bara intressanta att läsa om.

speltorn

Några är som ni ser rentav ännu inplastade. Andra är ganska välspelade – som RE4, Beyond Good & Evil, FFXII och Baten Kaitos – men ännu inte avklarade. När jag tänker på det finns det faktiskt till och med ytterligare några grejer som nog skulle tåla en vända till. Vi får väl se, kanske kan någon av dem dyka upp under samma vinjett. Så stay tuned, true believers. Snart är det dags att damma av de gamla last gen-häckarna.

DSC_00024

5 kommentarer till "I know what you did last-gen summer"

1 | Elias

2 juli 2009 klockan 12:11

Metroid spelen, shadow of the collossus, beyond good & evil och fahrenheit skulle nog vara trevligt att höra om!

2 | C-J

2 juli 2009 klockan 13:57

Hahahaha, jag undrade just vem den andra människan som hade köpt Zombie Virus var. Svaret var, såhär i efterhand, ganska logiskt.

3 | Peter

2 juli 2009 klockan 19:06

Hehe, jo. Det enda jag undrar över är varför man byter ut ett av spelhistoriens bästa namn ever – ”Zombie vs. Ambulance”. Jag lurar på att retuschera kartongryggen, faktiskt.

4 | C-J

3 juli 2009 klockan 15:47

Ytterligare en idé som måste förverkligas när Blog em up och Games & Godis startar sin gemensamma zombieportal i framtiden.

Zombies vs. Ambulance är ju inte det enda spel som blivit rånat på en awesome titel heller för den delen. Plants vs. Zombies hette ju, just det, Lawn of the Dead från början. En filmbolagsbiff senare var spelvärlden rånad på ett av de bästa namnen nånsin.

5 | Guess who’s back « Games & Godis

18 augusti 2009 klockan 15:51

[...] Space!) och jag inser att jag för närvarande är mer sugen på current gen än last gen, varför Last Gen Standing kommer att tillåtas överleva sommaren och vara med oss ett tag in på [...]

Skriv kommentar