Games & Godis

Ute i kylan

Postat av Peter 19 februari 2009

Fatta värsta sånt klibbet alltså

Ibland tänker jag att min flickvän älskar Keita Takahashi mer än mig. Hon var skeptisk när jag kom hem med en Playstation 2 för några år sen, men hennes skepsis byttes mot koncentrerad spelglädje när jag visade henne We love Katamari. 360:n blev en accepterad möbel (let’s face it – den är inte diskret) i och med julklapps-Mirror’s Edge, men det är först nu, efter att jag gav henne Beautiful Katamari i lördags, som jag kan ana verkligt varma, spirande känslor. Så jag sitter här, bannlyst från att spela Lost & Damned, och tänker svarta tankar om jävla Takahashi. Men så kommer jag på att han ju inte var inblandad alls i Beautiful. Och att spelet verkar vara så kort att jag snart kan få tillbaka min konsol.

En till tanke dyker upp. Takahashi har ju faktiskt släppt ett spel alldeles nyligen – Noby Noby Boy, till PSN. Jag känner igen en öppning för att skaffa en PS3 när jag ser den.

Taggar: ,

1 kommentar till "Ute i kylan"

1 | My heart will swell and grow sunny « Games & Godis

3 augusti 2009 klockan 22:59

[...] klättrar ut på en gren här och gissar att vår gamle kompis Keita Takahashi fällde en tår eller två när han såg det [...]

Skriv kommentar