Games & Godis

Samtidigt i spelbloggosfären #7

Postat av Peter 01 april 2010

 Ännu en vecka har gått, och den svenska spelbloggosfären fortsätter att fyllas av innehåll. Games & Godis läser ju alla bloggar, så att du inte måste, och här är veckans godbitar.

Discordia och Blog ‘em up skriver båda om spelkultur, men det handlar om olika saker – båda posterna är dock precis lika omistliga. Oskar Skog skriver också om spelkultur – närmare bestämt om spel som kultur. Vicachu-Victor blickar bakåt, och både Maria-STR/+CHA och ThomasRetroguiden går ännu längre bak i tiden, och bjussar på lite intressant spelarkeologi. På New Game + ger Ina mig dåligt samvete för min långsamma färd genom Ferelden och peppar mig samtidigt att göra något åt det – kanske ids jag jobba på det i påsk

…and in other news kan vi rapportera att EmmyZ, Xboxflickan och GamingMama slår sina påsar ihop och startar en ny blogg som ska visa att tjejer inte bara spelar BF:BC2 och storytunga rollspel. Detta är en välriktad käftsmäll mot de stereotypa förväntningarna på tjejgamers. Äntligen tar någon bladet från munnen. Du hittar Gamerbabes här! Gurl powah!

1 kommentar till "Samtidigt i spelbloggosfären #7"

1 | Spela Mer

12 april 2010 klockan 14:48

Hejsan, gillar er blogg skarpt. Vad sägs om ett länkbye?

//J

Skriv kommentar